Over mij

Mensen vertellen mij dat ik hun gevoelens op een goede manier en met respect weet te verwoorden. Dat ik precies de juiste toon raak. Ik word er dan ook ontzettend blij van dat ik met mijn talent, anderen mag verbinden of herinneren.

Ik ben Silvia Verhoosel. Geboren in ’75. Ik groeide op als oudste van drie zussen in het mooie Zuid-Limburg. In Vlissingen studeerde ik communicatie. Uiteindelijk settelde ik in Eindhoven waar ik samen met mijn man en zoon woon.

Ik had al jong mijn babbel paraat. Toch kon je me ook vaak weggedoken in een boek vinden. Ik verslond verhalen, vond spreekbeurten allerminst vervelend en pende met gemak een opstel.

Ik koos uiteindelijk voor een brede studie en werk al jaren met veel plezier als marketing- en communicatieadviseur, in loondienst en af en toe een freelance opdracht of een eigen project. (www.uitdrukkelijk.nl) Ik vertel de verhalen van collega’s en klanten. En mijn hart ligt bij persoonlijke verhalen. Mensen kracht geven door hun verhaal te vertellen, geeft zo veel voldoening.

Nadat ik ervaarde hoe belangrijk dat is bij het vieren van de liefde of het afscheid nemen van een dierbare, besloot ik dat ik anderen hiermee wilde helpen.

Namens jou laat ik liefde spreken.