Over mij

“Je hebt ons verhaal zo perfect weten te verwoorden!” “We voelden ons gelijk op ons gemak bij je.” “Je bracht ons vehaal met en lach en een traan zo goed over.” “Silvia heeft onze ceremonie magisch gemaakt!” Ik word er zo ontzettend blij van dat ik met mijn talent, anderen mag verbinden of herinneren.

Ik ben Silvia Verhoosel. Professioneel romanticus. Geboren in ’75. Ik groeide op als oudste van drie zussen in het mooie Zuid-Limburg. Aan de Zeeuwse kust, in Vlissingen, studeerde ik met veel plezier communicatie. Door de liefde belandde ik in het gezellige Brabant, want daar woonde Eddie in Eindhoven. In 2000 trouwden we en twee jaar later werd onze zoon, Cédric, geboren.

Ik had al jong mijn babbel paraat en liep het liefst met mijn hoofd in de wolken. Nog steeds eigenlijk 😉 Toch kon je me ook vaak weggedoken in een boek vinden. Ik verslond verhalen, vond spreekbeurten allerminst vervelend en pende met gemak een opstel.

Op kantoordagen vertel ik als marketing- en communicatieadviseur, de verhalen van collega’s en klanten. Mijn hart gaat echter echt sneller kloppen van persoonlijke verhalen. Ik vind het ontzettend fijn dat ik woorden heb, op momenten dat ze voor anderen vaak tekort schieten, zoals een bruiloft of afscheid.

Mensen raken door hun verhaal te vertellen, dat is mijn missie. Een glundering, een lach en een traan, dat is mijn beloning.

Namens jou laat ik liefde spreken.