Liefde vieren

Ja hoor, de datum staat. Iedereen mag weten dat jullie voor elkaar kiezen. Jullie gaan de liefde vieren! En dat doen jullie op jullie eigen manier. Intiem of alles erop en eraan. Klassiek of Ibiza-stijl. In een kasteel of lekker in jullie eigen tuin. Dan wil je natuurlijk ook dat de ceremonie precies de juiste toon heeft. Je wil dat jullie “Ja, ik wil” persoonlijk en uniek is. Voor mij bestaat er geen andere manier.

Er zijn een aantal mogelijkheden:

♥ Officiële huwelijksvoltrekking / BABS voor één dag

Bij jullie wettelijk huwelijk kun je ervoor kiezen om mij aan te wijzen als trouwambtenaar-voor-één-dag. Dan geven we dit officiële gedeelte samen die persoonlijke touch op de officiële trouwlocatie van jullie keuze.

Voor de aanstelling van een trouwambtenaar-voor-één-dag rekent de gemeente extra kosten. En helaas is dit niet in alle gemeentes mogelijk. Ik zoek het graag voor jullie uit en regel eventueel wat er nodig is.

♥ Ceremonieel trouwen

Willen jullie het écht helemaal op jullie eigen manier invullen? In die strandtent waar jullie elkaar ontmoet hebben? Of die kroeg waar je tot in de late uurtjes gaat feesten? Of lekker thuis? Of precies op dat ene moment dat de vonk oversloeg? Kies dan voor een ceremoniële huwelijksvoltrekking. Samen geven we die vorm precies waar, wanneer en hoe jullie dat willen. Dat kan zelfs op die bijzondere plek in het buitenland.

Een ceremonieel huwelijk is uniek en speciaal, maar niet officieel. Jullie moeten dus wel gewoon voor de wet trouwen. Je kunt er voor kiezen om dat op een gratis of voordelig moment te doen of in bescheiden vorm aan het begin van jullie trouwdag.

♥ De liefde – nog eens – vieren

Liefde moet je vieren. Het liefst zo vaak mogelijk. Dus zijn jullie 12 1/2, 25, of zelfs 50 jaar getrouwd of is er een ander bijzonder moment waarop jullie stil willen staan bij jullie liefde, dan creëer ik graag een bijzonder viering met jullie.

In de verhalen en referenties herken je mijn persoonlijke stijl. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal en ideeën… Zullen we eens kennismaken om te kijken of het klikt?