• Huwelijk,  Liefde vieren

  Als je je hart laat spreken…

  Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Dat is een vraag die bruidsparen vaak makkelijk kunnen beantwoorden. Waarom is de ander zo speciaal voor jou? Dat is blijkbaar toch wat lastiger. En als je je hart laat spreken, zijn de woorden altijd goed.

 • Afscheid,  Liefde vieren

  A wedding and a funeral

  In één weekend een afscheid en een bruiloft. Tranen van verdriet die overlopen in tranen van geluk. Het is oké. Dat is het leven. En nog niet eerder werd ik zo kort op elkaar met deze twee uitersten geconfronteerd.

 • Rouw

  Ik kan de tijd nooit meer inhalen

  Erika en haar zus scheelden tien jaar. En ze waren ook nog eens heel verschillend. Opgroeiend trokken ze daarom helemaal niet zo veel samen op. En toen ze elkaar op volwassen leeftijd vonden, werd Hermanda ongeneeslijk ziek. Erika mist de verloren jaren die ze nooit meer in kan halen.

 • Afscheid

  Alsof de tijd even stil stond

  Je hebt het wel eens gehoord: “het is alsof de tijd stil stond.” Zo’n moment dat een dikke vette stip creëert op je levenslijn. Een markering die aangeeft dat het erna helemaal anders is dan ervoor. Een datum die je zonder er moeite voor te hoeven doen, nooit meer vergeet. Hij staat in je geheugen gegrift.