Huwelijk,  Liefde vieren,  Referenties

Wim & Wendy – 27 mei ’22

Moed betekent niet dat je niet bang bent. Moed betekent dat je angst en onzekerheid voelt en er toch voor gaat. Moed is je kwetsbaar durven opstellen en op een ander durven vertrouwen. Moed is je hart weer aan een ander durven geven, terwijl het al een keer gebroken is.

Toen Wendy en Wim elkaar ontmoetten, hadden ze allebei geen fijne relatie achter de rug. Er was weer een beetje rust aan het komen in het leven van Wendy en haar dochters. Dus, een nieuwe relatie was wel het allerlaatste waar ze mee bezig was. Ook Wim wilde niet zomaar een inbreuk doen op het leven van zijn drie jongens. En soms heeft de liefde andere plannen.

Het klikte zo goed na hun eerste ontmoeting, dat ze daarna uren achter elkaar belden tot midden in de nacht. Zo’n drie weken later, volgde er dan een eerste date. Een pizza op de bank bij Wim thuis. Dat is voor mij een teken van een oprechte klik. Als die er is, heb je geen fancy restaurant of andere luxe nodig. Dan heb je genoeg aan elkaar, wil je alles van elkaar weten en is de rest maar bijzaak.

All of me

Naarmate de tijd verstreek, zochten ze elkaar steeds vaker op. Eigenlijk altijd bij Wim thuis omdat Wendy op dat moment geen eigen woning had en bij vrienden woonde. Maar de stap om samen te gaan wonen, voelde nog te spannend. Uiteindelijk gaf de zus van Wim hem een zetje in de goede richting. Ze deelde het nummer β€˜All of me’ van John Legend met hem en liet hem weten dat als je voor de liefde wil gaan, je all-in gaat. Je neemt de mooie kanten en de minder mooie kanten. Toen ze dat eenmaal beseften, durfden ze die stap te zetten.

Ook de kinderen konden het vanaf de eerste kennismaking goed met elkaar vinden. Dat bleek wel toen jullie na een paar maanden een speciaal weekendje weg gingen met z’n allen. Daar is hun samengestelde gezin ontstaan, waar iedereen zich thuis voelt en welkom is.

Op 27 mei 2022 vierden Wim en Wendy hun liefde op de supergezellige boerderijlocatie van Het Boerengoed in Enspijk. Hun gezin is voor hen het allerbelangrijkste. Daarom heb ik via de zus van Wim, die ceremoniemeester was, gevraagd of de kinderen misschien ook iets persoonlijks zouden willen zeggen. Dat wilden ze wel. Ze hadden alle vijf een persoonlijke boodschap voorbereid. En dat was een enorme verrassing voor Wim en Wendy!

En dat is waar ik voor ga: betrokkenheid, een lach en een traan!

“𝑾𝒂𝒕 𝒆𝒆𝒏 𝒐𝒏𝒕𝒛𝒆𝒕𝒕𝒆𝒏𝒅 π’π’Šπ’†π’—π’†, π’π’†π’–π’Œπ’† 𝒆𝒏 𝒔𝒑𝒐𝒏𝒕𝒂𝒏𝒆 π’—π’“π’π’–π’˜ 𝒃𝒆𝒏 𝒋𝒆, π‘Ίπ’Šπ’π’—π’Šπ’‚. 𝑬𝒏 π’˜π’‚π’• 𝒉𝒆𝒃 𝒋𝒆 π’Žπ’π’π’Š π’ˆπ’†π’”π’‘π’“π’π’Œπ’†π’ 𝒐𝒑 𝒐𝒏𝒛𝒆 π’ƒπ’“π’–π’Šπ’π’π’‡π’•. π‘Ύπ’Šπ’‹ 𝒗𝒐𝒆𝒍𝒅𝒆𝒏 𝒐𝒏𝒔 π’ˆπ’†π’π’Šπ’‹π’Œ 𝒐𝒑 𝒐𝒏𝒔 π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’Œ π’ƒπ’Šπ’‹ 𝒋𝒆 𝒆𝒏 𝒋𝒆 π’ƒπ’†π’•π’“π’π’Œ π’Šπ’†π’…π’†π’“π’†π’†π’ π’†π’“π’ƒπ’Šπ’‹. 𝑬𝒄𝒉𝒕 𝒕𝒐𝒑. 𝑱𝒆 𝒉𝒆𝒃𝒕 𝒆𝒆𝒏 π’‘π’“π’‚π’„π’‰π’•π’Šπ’ˆπ’† π’„π’†π’“π’†π’Žπ’π’π’Šπ’† π’ˆπ’†π’Žπ’‚π’‚π’Œπ’• π’…π’Šπ’† π’‰π’†π’π’†π’Žπ’‚π’‚π’ π’ƒπ’Šπ’‹ 𝒐𝒏𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒕𝒆. π‘Ύπ’Šπ’‹ π’›π’Šπ’‹π’ 𝒛𝒆𝒆𝒓 𝒕𝒆𝒗𝒓𝒆𝒅𝒆𝒏 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒋𝒆 𝒆𝒏 π’˜π’† 𝒗𝒐𝒏𝒅𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒔𝒖𝒑𝒆𝒓. ❀️ 𝑱𝒆 π’Œπ’“π’Šπ’‹π’ˆπ’• 𝒗𝒂𝒏 𝒐𝒏𝒔 𝒆𝒆𝒏 π’…π’Šπ’Œπ’Œπ’† 10.”

Foto’s: Dejandarko Fotografie